نمایشگر دسته ای مطالب
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزددر نشست خبری بمناسبت هفته دولت : سیزدهمین جشنواره ملی فیلم در روزهاي 27 تا 30 آبانماه برگزار ميشود
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزددر نشست خبری بمناسبت هفته دولت : سیزدهمین جشنواره ملی فیلم در روزهاي 27 تا 30 آبانماه برگزار ميشود
مجید جوادیان زاده ضمن تبريك هفته دولت، با بيان اين كه آخرين مهلت ارسال آثار به سیزدهمین جشنواره ملی فیلم رضوی كه در روزهاي 27 تا 30 آبانماه برگزار ميشود، دهم مهرماه است، گفت: تا 5 شهریورماه تاكنون 314 نفت ثبت نام کرده اندکه 212 نفر آثار خود را ارسال نموده اند.
وي استقبال از جشنواره امسال را خوب خواند و گفت: تقريباً از اكثر استانهاي كشور به دبيرخانه جشنواره سيزدهم فيلم ارسال شده كه بيشترين انها مربوط به استان تهران با 100 اثر است.
جواديان زاده همچنین به برگزاري و اكران همزمان فيلمهاي جشنوارههاي بينالمللي فيلم كودك و نوجوان اصفهان، جشنواره بينالمللي فيلم تهران و جشنواره بينالمللي فيلم فجر همزمان با تهران در استان يزد به عنوان ديگر رويدادهاي مهم سينمايي اين استان تا پايان سال اشاره كرد.
وی با اشاره به وجود 18 سالن سينمايي در استان كه 9 مورد انها در شهر يزد است، گفت: با توجه به تجهيز شهرستان اشكذر به سينما با افتتاح سينما خاطره اين شهر، هماكنون به جز شهرستانهاي بهاباد و خاتم در ساير شهرستانهاي استان داراي سالن نمايش فيلم هستيم.
وی گفت: البته در مورد شهرستانها و ساير مناطق محروم استان كه فاقد امكانات سينمايي هستند، در راستاي اجتماعي كردن فرهنگ، به طور موقت از سينما سيار بهره خواهيم برد تا هيچ فردي در استان از اين هنر محروم نگردد.
وی گفت:اينكه مردم بتوانند در هر منطقه از كشورمان از خدمات اجتماعي و فرهنگي بهرهمند شود از حقوق شهروندي محسوب ميشود لذا سياست اداره كل فرهنگ و ارشاد در بخشهاي مختلف فرهنگي، اجتماعي كردن آنهاست و اين كه آنها را تنها محصور به سالنها و گالريها نكند.
وي در پایان از سينما به عنوان ابزاري براي اعمال قدرت در برخي كشورها ياد و تاكيد كرد: كشورمان و به ويژه يزد به دنبال ثبت جهاني بافت تاريخي خود امروز بيش از گذشته نيازمند زبان و تصوير مشترك بيناللملي براي معرفي توانمنديهاي خود است و سينما ابزاري مناسب در اين خصوص است.